– Zaključno sa avgustom uspeli smo da realizujemo preko 70% plana ugovaranja za 2022. godinu. Naše kolege iz sektora prodaje su svojim zalaganjem realizovali zacrtane ciljeve i ugovorili nove projekte koji će doprineti daljem razvoju naše kompanije. Uvereni smo da ćemo ugovorene projekte realizovati na vreme i u budžetu i da ćemo zajedno ostvariti planirane rezultate. Ugovoreni projekti su nam obezbedili poslove za 2023. godinu.

– Uspešno smo završili pregovore sa kompanijom Open Dutch Fiber B.V. i dogovorili saradnju na razvoju njihove FTTH mreže. Prvi u nizu budućih projekata ugovoren je u gradu Hellevoetsluis gde će Kodar Energomontaža kroz EPC ugovor izgraditi mrežu za 17.900 korisnika. Ovaj projekat će uposliti preko 100 ljudi u narednih 18 meseci i doprineti da kao kompanija povećamo naše prisustvo na holandskom tržištu.

– Završili smo izgradnju dve solarne elektrane OMV Ražanj i Aleva Doo Novi Kneževac. Izgradnjom solarnih elektrana naša kompanija je stekla potrebna iskustva i usvojila neophodna znanja za dalji razvoj i izgradnju sličnih projekata u budućnosti. Izgradnja solarnih elektrana po sistemu ključ u ruke će u budućnosti biti jedan od pravaca našeg razvoja kao EPC kompanija.

– Ugovorili smo projekat adaptacije i sanacije dalekovoda 110kV, TS Beograd 5 – TS Inđija 2 za EMS A.D. Ovaj ugovor je potvrda našeg znanja, sposobnosti i kvaliteta.  Radovi na adaptaciji i sanaciji dalekovoda će doprineti da naši zaposleni još jednom potvrde svoje sposobnosti i iste prenesu na mlađe kolege koje će u budućnosti biti naš oslonac za dalji razvoj kompanije.

– Ugovorili smo EPC projekat izgradnje trafostanice 110/35kV „Beograd 42 (Grocka)“ za Elektrodistribuciju Srbije. Izgradnjom navedene trafostanice znatno ćemo doprineti osavremenjavanju elektroenergetske mreže i modernizaciji infrastrukture neophodne za dalji razvoj Beograda. Naša kompanija će uposliti značajne resurse kako bi ovaj projekat završila u roku, budžetu i očekivanom kvalitetu. Naši zaposleni će imati priliku da učestvuju na projektu izgradnje trafostanice 110/35kV i time steknu nova znanja i iskustva koja će svakako doprineti našem daljem razvoju.