Infrastruktura - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

Mi gradimo puteve za energiju od izvora do potrošača – od građevinskih radova, izrade čeličnih profila za stubove i ormare, do elektromontažnih i instalaterskih radova. Projektujemo, gradimo i održavamo elektroenergetske podzemene i nadzemene mreže i trafostanice svih naponskih nivoa, mobilne i privremene trafostanice, industrijska energetska postrojenja i postrojenja putne i železničke infrastrukture, kao i mreže osvetljenja i javne rasvete. Bavimo se i instalaterskim radovima u stambenim, poslovnim, industrijskim, sportskim i privrednim objektima. 

Naše ideje, projekti, tehnička rešenja i inovacije, kao i stručni kadar učestvovali su u najznačajnijim infrastrukturnim projektima na elektroenergetskoj i telekomunikacionoj mreži u Srbiji i regionu. 

Kadrovska i tehnička opremljenost omogućavaju nam da odgovorimo i na najkompleksnije zahteve klijenata, po najzahtevnijim standardima. Sposobni smo da ceo projekat realizujemo svojim kapacitetima i resursima i garantujemo dobar kvalitet proizvoda i optimalne troškove. 

U polju telekomunikacione infrastrukture projektujumo, gradimo i održavamo sve vrste bakarnih i optičkih mreža. Bavimo se izgradnjom kablovske TK kanalizacije, polaganjem i montažom bakarnih i optičkih podzemnih i vazdušnih mreža, izradom unutrašnjih telefonskih instalacija, instalacijom KDS sistema, optičkih instalacija i montažom aktivne i pasivne telekomunikacione opreme.

Infrastrukturni projekti koje smo uspešno realizovali preporučili su nas i za rad izvan granica regiona, gde smo takođe poslovali sa uspehom.