Vesti - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

Škola za život, za samostalni put ! ! !

15. Jul 2020.

AKREDITOVANA EDUKACIJA ZA OBAVLJANJE STRUČNIH ZANIMANJA
Kodar Energomontaža organizuje edukaciju i stručnu obuku za sticanje veština i iskustava koja će polaznike osposobiti za obavljanje niza poslova, za kojima postoji sve veća tražnja na zahtevnom tržištu rada.
Možete naučiti da izvodite monterske, građevinske, električarske, elektromontažne i elektroinstalaterske radove, ali i da instalirate i održavate telekomunikacionu opremu i uređaje. Takođe, možete ovladati rukovanjem bagerom, dozerom, grejderom, utovarivačem, valjkom, automešalicom i pumpom za beton.
Nakon završene edukacije dobićete zvanično Uverenje, odobreno od strane nadležnog organa Republike Srbije, kojim se garantuju vaše novostečene veštine, i koje će predstavljati vašu najbolju preporuku svakom poslodavcu.
Jedna od najvećih prednosti ove edukacije jeste mogućnost da se zaposlite u našoj kompaniji, čime bi troškove vaše obuke na sebe preuzela Kodar Energomontaža.

Naša misija je da pomognemo onima koji žele da „sami sebi krče put samostalnom životu“ i da njihove sposobnosti i vredan rad budu prepoznati i nagrađeni.
Za dodatne informacije možete se javiti na informacije@kodar.rs.

Škola za život, za samostalni put ! ! !