Vesti - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

Škola za život, za samostalni put ! ! !

15. Jul 2020.

AKREDITOVANA EDUKACIJA ZA OBAVLJANJE STRUČNIH ZANIMANJA
Kodar Energomontaža organizuje edukaciju i stručnu obuku za sticanje veština i iskustava koja će polaznike osposobiti za obavljanje niza poslova, za kojima postoji sve veća tražnja na zahtevnom tržištu rada. 

Status javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih (JPOA) preduzeće Kodar Energomontaža je dobilo akreditacijom od strane Agencije za kvalifikacije, koju je 2018. godine osnovala Vlada Republike Srbije.

U okviru navedene edukacije i obuke možete naučiti da izvodite monterske, građevinske, električarske, elektromontažne i elektroinstalaterske radove, ali i da instalirate i održavate telekomunikacionu opremu i uređaje. Takođe, možete ovladati rukovanjem bagerom, dozerom, grejderom, utovarivačem, valjkom, automešalicom i pumpom za beton.
Nakon završene edukacije dobićete zvanično Uverenje, odobreno od strane nadležnog organa Republike Srbije, kojim se garantuju vaše novostečene veštine, i koje će predstavljati vašu najbolju preporuku svakom poslodavcu.
Jedna od najvećih prednosti ove edukacije jeste mogućnost da se zaposlite u našoj kompaniji, čime bi troškove vaše obuke na sebe preuzela Kodar Energomontaža.

Naša misija je da pomognemo onima koji žele da „sami sebi krče put samostalnom životu“ i da njihove sposobnosti i vredan rad budu prepoznati i nagrađeni.
Za dodatne informacije možete se javiti na informacije@kodar.rs.

Škola za život, za samostalni put ! ! !