Vesti - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

ZAVRŠENI RADOVI NA NAPAJANJU I IZGRADNJI INFRASTRUKTURE OKO ROBNE KUĆE IKEA

01. Septembar 2018.

Energomontaža d.o.o. je uspešno završila još jedan veliki projekat koji nam je poverioStrabag d.o.o. kao glavni izvođač ispred IKEA-e. Kao zadatak smo imali polaganjedva kablovska voda 10kV, od postojeće TS „Beograd 33“ (Kaluđerica) do nove TSu robnoj kući IKEA, u dužini od oko 5,5 km, i tako omogućila sigurno snabdevanjeelektričnom energijom i otvaranje prve robne kuće u Srbiji ovog poznatog švedskogbrenda.

Nakon kvalitetno i u roku završenih radova na izmeštanju 400kV dalekovoda i izgradnji10kV kablovskog voda, investitor nam je ukazao poverenje i na radovima na spoljnojrasveti robne kuće i izmeštanju optičkih kablova zbog uređenja okolnog terena.

Na ovim poslovima Kodar Energomontaža d.o.o. je isporučila i ugradila 164 stuba rasvete, izgradila preko200 revizionih okana, položila preko 25 km cevi i provukla preko 15 km različitih tipovakablova. I pored veoma kratkih rokova i uslovljenosti praćenja dinamike velikog brojaostaih podizvođača na ovom gradilištu, Kodar Energomontaža d.o.o. je sve svoje radoveizvela u predviđenom roku uz maksimalni kvalitet i još jednom opravdala ukazano poverenje.

ZAVRŠENI RADOVI NA NAPAJANJU I IZGRADNJI INFRASTRUKTURE OKO ROBNE KUĆE IKEA