Karijera - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

Poštovani, zahvaljujemo se na Vašoj poseti našem internet sajtu, kao i na Vašem interesovanju za našu kompaniju i usluge koje nudimo. Temeljno smo regulisali i definisali pravila Zaštita Vaših podataka o ličnosti, i zato želimo da osiguramo da se osećate prijatno pri svakoj poseti internet stranici www.kodar.rs.
U nastavku ćemo Vas informisati o podacima koje prikupljamo prilikom Vaše posete našoj internet stranici te ćemo Vam objasniti načine obrade i upotrebu Vaših podataka. 
Na osnovu brige o zaštiti informacija o ličnostima, kao i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018) i člana 23 i 24  Osnivačkog akta, direktor privrednog društva „KODAR ENERGOMONTAŽA“, u Januaru 2020. godine donosi:

gde su i definisani načini obrade i upotrebe vaših podataka. Razumevanjem i prihvatanje politike privatnosti, znači prihvatanje prikupljanja, obrade i korišćenja Vaših podataka o ličnosti od strane Društva, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije i uključuje uslove navedene u ovom dokumentu.