Bezbednost - slika
E
ngeenering
P
rocurement
C
onstruction

Bezbednost zaposlenih, klijenata, radnog okruženja i životne sredine je od primarne važnosti za Kodar Energomontažu.

Naši timovi rade na kompleksnim projektima na veoma zahtevnim terenima i baš zato je sigurnost kako naših timova tako i svih učesnika u projektu jedan od preduslova za obavljanje poslovnih aktivnosti. Kada je u pitanju radno okruženje insistiramo na visokim bezbednosnim i tehničkim standardima.

Kako bismo ostvarili naše visoke, sigurnosne i tehničke standarde, do kojih smo došli koristeći naše višedecenijsko iskustvo u radu na najkompleksnijim projektima , u okviru naše kompanije smo napravili poseban trening centar u kome se kontinuirano izvode obuke.

Zbog ovakvog pristupa i odličnih rezultata u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, naša kompanija je prepoznata kao uzor za druge kompanije iz regiona, tako da sada veliki broj drugih kompanija šalje svoje radnike na obuku u naš trening centar.

Zaštita životne sredine za nas je jednako važna kao i bezbednost naših zaposlenih. Posebno smo ponosni na društveno i ekološki odgovorno ponašanje naših zaposlenih koji su u više navrata spasili gnezda i živote ptica koje se obično nastane na dalekovodnim stubovima.