PROFIL

Kodar inženjering, članica Kodar Grupacije, je regionalna kompanija specijalizovana za izvođenje radova u oblasti telekomunikacija za operatere mobilne telefonije i operatere fiksne telefonije.

Kompanija uspešno posluje više od 20 godina na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Madjarske i trenutno je lider u region u oblastima planiranja, projektovanja, inženjeringa, montaže i održavanja telekomunikacionih sistema i opreme sa aspiracijom da to postane i u širem region Evrope.

Preko 300 zaposlenih se brine da kompanije u okviru Kodar Grupe i dalje imaju konkurentsku prednost u kompleksnom globalnom okruženju i da savremenim principima poslovanja obezbede efikasan i efektivan rad koji vodi do zadovoljnog klijenta. Zato je naše poslovanje vođeno jednostavnim motivom "Partner for a lifetime"!

Vizija

Naša vizija je skoncentrisana u težnji da budemo vrhunski u svemu što radimo. Zato i stremimo ka najboljem i to kad: 

- Kreiramo rešenja za naše klijente
- Kreiramo sigurne i motivišuće karijere za naše ljude
- Kreiramo stabilnu zaradu za naše vlasnike

Naša želja da ispunimo viziju je konstantan pokretač posvećenosti ekonomskom i socijalnom napretku u zemljama gde smo prisutni.

OSNOVNE VREDNOSTI

Iskrenost
Zaposleni u Kodar Inzenjering-u su otvoreni, iskreni i pouzdani.

Integritet
Zaposleni u Kodar Inzenjering-u se drže svoje reči, ispunjavaju svoja obećanja i prate najviše standarde etičkog ponašanja.

Poštovanje
Zaposleni u Kodar Inzenjering-u naporno rade kako bi zadobili poverenje poslovnih partnera i poštovanje na svakom projektu koji preuzmu.

Dinamika
Zaposleni u Kodar Inzenjering-u konstantno traže nove prilike za usavršavanje, napredak i učenje.

Posvećenost
Zaposleni u Kodar Inzenjering-u vole svoj posao, imaju inicijativu da preuzmu vođstvo i služe se sopstvenim primerom.

Timski rad
Svaki zaposleni i poslovni partner imaju mogućnosti da doprinesu projektima Kodar Inzenjering-a. Ovo uverenje je ključno za zajednički uspeh.

Sigurnost
Kodar Inzenjering nikada ne dovodi u opasnost zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih.

Diverzitet
Kodar Inzenjering vrednuje kako muškarce, tako i žene različite starosti, vere i etničke pozadine.

Društvena odgovornost
Kodar Inzenjering ohrabruje i podržava zaposlene i njihovu želju za poboljšanjem kvaliteta života u njihovoj zajednici. Kodar Inzenjering je partner koji doprinosi razvoju industrije kroz aktivno učešće u asocijacijama iz naše oblasti delovanja.

 

MENADŽMENT I UPRAVA

Anja Milovanović, generalni direktor 

Aleksandar Stefanović, direktor Sektora za prodaju i marketing

Miloš Smiljanić, direktor Sektora za tehniku

Olivera Vokić, direktor finansija

DRUŠTVENA I EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Kodar Inzenjering veruje da postoji jasna veza između poslovne, društvene i životne sredine. Zato se konstantno ulažu napori ka integrisanju posla, ekoloških i društvenih interesa u sve oblasti našeg delovanja.

Kodar Inzenjering nastoji da stvori napredak i pozitivni pomak u svojim poslovima, a naši menadžeri i zaposleni ovakve prilike smatraju izazovom i privilegijom.

Kodar Inzenjering ima za cilj postizanje ravnoteže između brzog poslovnog razvoja i potreba zaštite životne sredine, pa zato izvodi svoje projekte u skladu sa najsavremenijim standardima izgradnje i ekologije.

 

Kvalitet

PROFIL
Vizija
OSNOVNE VREDNOSTI
MENADŽMENT I UPRAVA
DRUŠTVENA I EKOLOŠKA ODGOVORNOST
Kvalitet