Dobijanje sertifikata "Excellent SME"

KODAR Inženjering d.o.o. Podgorica je i ove godine, prema ocjeni osiguravajuće kuće Coface, ispunio uslove da ponovo postane nosilac sertifikata Excellent SME Montenegro i na taj način bude svrstan u grupu uspješnih i pouzdanih preduzeća. 

Sprovođenjem Excellent SME Montenegro programa, te promocijom nosilaca ovog sertifikata, Privredna komora Crne Gore  gradi klub uspješnih.
Više od 200 vlasnika sertifikata u Crnoj Gori i brojna preduzeća u državama uključenim u ovaj projekat, zaslužni su što je Excellent SME među četiri najbolja projekta privrednih komora u svijetu, po izboru World Chambers Federation.

Pregled nosilaca sertifikata u devet zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, se mogu naći na linku http://www.excellentsme.com/, a informacije o projektu i preduzećima iz Crne Gore na linku http://www.privrednakomora.me/excellent-sme.
U toku je širenje projekta i povezivanje nosilaca sertifikata Excellent SME, čime će  biti omogućeno da  svoje dobre rezultate i poslovnu uspešnost pokažemo potencijalnim partnerima i kupcima (uvid u sertifikat).